BEHANDLINGAR

Här är ett urval av behandlingar som vi erbjuder i salongen i Mora 

HUDFÖRYNGRING

INFUZION 2.0

Infuzion är en revolutionerade behandling som slussar in skinboosters tre millimeter ner i huden! Man för ner hyaluronsyra med hjälp av galvaniserad ström med en patenterad roller som rullas över hudytan. Fyra olika zoner går att behandlar: Ansikte, Hals, decolletage och Händer. Det går även fokusera på specifika problemområden som mörka ringar under ögonen, nasolabialveck, kråksparkar, rynkor kring munnen. Fina linjer och mindre rynkor fylls ut, huden blir återfuktad på djupet! Det finns tre olika booster: Skinbooster, volym samt balanz. Mer information om Infuzion och pris finns via bokning.

HYDRADERMIE LIFT

Ansiktslyft med hjälp av ström. Ett riktigt lyft för trötta ansiktsdrag. 

Mild microström stimulerar utvalda muskler på halsen och i ansiktet till kontraktion, vilket resulterar i ett ungdomligare och piggare utseende. Ansiktskonturen blir mer väldefinierad, linjer och rynkor mildras och huden känns spänstigare. För bästa resultat rekommenderas en kur med behandlingar. Finns även som ögonbehandling, Eye Lifting Treatment.

Behandlingen börjas med en härlig avtvätt och en fantastisk syra peeling för att öppna upp och ge huden glow. Därefter utförs själva muskelstimuleringen med ett serum som innehåller aktiva föryngrande ingredienser. En skön massage och mask avslutar din fantastiska behandling. Du går ifrån salongen men ett piggare utseende och en hud med lyster. Mer information och priser om behandlingen finns via bokning.

PRX-T33

PRX är nästa generations Anti Age behandling helt utan nålar med anmärkningsvärda resultat och kort återhämtningstid. Behandlingen kombinerar två väldokumenterade och potenta ingredienser i en unik patenterad formula. Ger både omedelbar och långsiktig effekt. PRX-T33 påverkar direkt hudens pigmentceller, ämnesomsättning och vävnadstillväxt. För mer information och priser finns via bokning.

ANSIKTSBEHANDLING

HUDTERAPEUTENS VAL

En behandling för dig som inte vet vad du ska välja. Behandlingen startar med en hudanalys där jag tittar på hudens kondition för att sedan lägga upp en passande behandling för just dig och din hud. I denna Resultatinriktade ansiktsbehandling ingår alltid rengöring, peeling,  djuprengörande ånga och portömning (om så behövs) lätt ansning bryn, serum, kortare ansiktsmassage samt mask. 

Behöver det användas någon syra så ingår även det. Har du önskemål om märke finns dessa att välja på:  Profiderm, Guinot eller M Picaut. För mer infromation och priser samt fler behandlingar finns att hitta vid bokning,

DERMAPLANEPRO

En skön och avslappnadebehandling där gamla död hudceller avlägsnas och huden blir klar, fräsch och föryngrad.  Dermaplanepro exfolierar hela ansiktet med hjälp av en specialanpassad skalpell. Gamla hudceller avlägsnas, cellförnyelsen kickas igång och huden får ökad cirkulation.  Fina linjer, porer samt akneärr kan minskas. Efterföljande produkter som även används hemma tas bättre upp av huden och som bonus avlägsnas alla vellushår (persikofjun) . Du får en fantastisk len, klar och fräsch hud med ett direkt Glow. Använder du smink kommer den att sitta perfekt efter denna behandling. För mer information och priser om behandlingen finns via bokning.

GUINOT BEHANDLINGAR

HYDRA SUMMUM  är en intensivt fyllande och återfuktande ansiktsbehandling som omedelbart ger huden ny lyster, jämnar ut fina linjer och rynkor och verkar direkt återfuktande och mjukgörande. Behandlingen baseras på hög- och lågmolekylär hyaluronsyra för att maximalt återfukta huden och förbättra dess densiteten. Passar perfekt efter mer intensivbehandlande kurer så som kemiska peels, nålbehandlingar, etc för att maximalt bygga upp hudens barriär igen.

AGE SUMMUM behandlar synligt och omedelbart ålderstecken med långtidsverkande reultat. Behandlingen fokuserar på flera områden så som ansikte, hals och dekolletage. Age Summum bygger på immunbiologi och det patenterade Immune Complex. Genom att aktivera hudens immunrespons aktiverar hudens egna krafter att motverka synliga tecken på åldrande. Huden tvingas reagera och försvara sig och bromsar på så sätt vår "biologiska klocka". Resultatet är ett ungdomligare utseende med slätare och fastare struktur, pigmentförändringar och fotoåldrande mildras och förebyggs och huden visar ny lyster och fräschör.

För mer information och priser om behandlingarna finns via bokning.

AVANCERADE BEHANDLINGAR

BIOMICRONEELING-ALGNEEDLING

Den nya tidens microneedling helt utan nålar, smärta eller blod! Algneedling skapar 3 miljoner mikrokanaler jämfört med klassisk microneedling som skapar ca 1miljon mikrokanaler. Svampspiklar är en slags kiselhaltig biomikronål som utvinns ur sötvattensvampen. Det stimulerar hudens både epidermis och dermis. Det kan ses som pulver för blotta ögat och som en vass stavkristall under mikroskopet.  Kan precis som klassisk microneedling användas för behandling av: Acneärr & ärr, Pigmenteringar, Solskador. förstorade porer/ fet hy, ojämn hudton, rynkor/ fina linjer. Bio-Microneedling är mycket effektivt även vid aktiv acne. Det går att behandla ansikte, hals, dekolletage men också andra områden såsom händer, mage, rygg, lår etc. För mer information och priser finns via bokning.

MICRONEEDLING

Microneedling är det senaste genombrottet inom hudföryngring och har idag blivit en väldigt populär behandlingsmetod. Metoden går ut på att man med hjälp av nålar orsakar en kontrollerad, fraktionerad mindre skada i huden. Kroppens naturliga reaktion på detta är att den vill reparera skadan och återuppbygga huden. Nålbehandlingen stimulerar hudens tillväxtfaktorer och produktionen av kollagen samt elastin och kanalerna som skapas ökar hudens upptagningsförmåga av fukt, vitaminer, mineraler och andra näringsämnen. En suveränt bra behandling som ger resultat redan efter första gången!  

FRANSAR OCH BRYN

FÄRG OCH STYLING

Behandlingen börjas med att fransarna och brynen färgas med en hållbar färg från märket Brow by mii. Det blandas till en passande färg till brynen eller om du har några andra önskemål. Efter det läggs ett skonsamt vax anpassad för huden kring ögat för att ta bort alla små strån och huden efterlämnas mjuk och len. För att få den sista perfekta formen kan några strån även plockas. Sist stylas brynen med en high lighter och concealer samt en brow gel som formar brynen till mer fyllighet. Man kan även lägga till fransfärgning.

HYBRIDBRYN

Hybridbryn är det senaste inom färgning av bryn. Det är en korsning mellan vanligt färg och henna. Detta är en färg som sitter bättre är vanlig färg som används i vanliga fall. Det finns 6 olika nyanser att välja på och dom kan dessutom blandas med varandra, bättre än såhär blir det inte ! Hållbarhet 7-10 dagar på huden. Hållbarhet upp till 7 veckor på stråna. Täcker gråa strån väldigt bra och mycket bättre än vanlig färg. Man kan även lägga till hybridfärg till fransarna. För mer information och priser finns via boka här.

ÖVRIGA TJÄNSTER

KOSMETISK PIGMENTERING

Under samma tak finns Emelie Noreus. Hon har 10 års erfarenhet av skönhetsbranschen och utför Kosmetisk tatuering av tex ögonbryn, läppigmentering, fräknar och lashliner. Erbjuder även lashlift, browlift samt fransförlängning.


Instagram
Telefon: 
070-6536127

MASSAGE & AVSLAPPNING

Under samma tak finns Maria Sjöö som varit verksam sen 2018. Hon är diplomerad inom medicinsk aromaterapi, örtterapi samt Tibetansk facelift. Medicinsk aromaterapi är godkänd av Koppsterapeuternas Yrkesförbund 

Boka via sms/telefon: 
073-3467606 

INJEKTIONER

Under samma tak finns Ulrika Måsgard som är legitimerad sjuksköterska. Hon är även certifierad inom estetisk injektionsrådet och utför injektioner med fokus på ett naturligt resultat. Innehar patientförsäkring. 

Telefon: 
073-6265520
Instagram
Facebook

FOTVÅRD & ÖRONHÅLTAGNING

Under samma tak finns Susanne Renhall som är fotterapeut. Hon utför medicinsk fotvård samt öronhåltagning av märket Blomdahl. 

Boka via sms/telefon: 
070-6562942

Facebook

FRANSFÖRLÄNGNING

Under samma tak finns Malin Larsson som är certifierad fransstylist och utför fransförlängning med singelfransar, volymfransar och flatlash. Erbjuder även lashlift. 

Boka här
Instagram 
Facebook
Telefon:
070-5660250 

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.